//

Католицьке телебачення вже невдовзі можна буде дивитись українською в Інтернеті

Упродовж неділь Великого посту в парафіях, де працюють Місіонери Облати Непорочної Марії в Україні збиралися пожертви на обладнання, яке б дозволяло передавати сигнал SDI, за допомогою якого «Телебачення Віковічного Слова» тепер присутнє в мережі «Воля-кабель» у Києві і може трансформувати його в Інтернет-потоці.

 

Із зібраних пожертв вдалося покрити кошти обладнання і, таким чином, вже від завтра всі користувачі Інтернету в Україні та світі зможуть дивитися це телебачення на живо українською. «Вищевказане обладнання, – зазначив директор КМЦ о. Павло Вишковський ОМІ, - допоможе передавати телевізійний сигнал EWTN у такій якості, що особи, які мають підключення до Інтернету навіть менш потужної швидкості також зможуть дивитися наш католицький телеканал.  Запуск цього телеканалу пов'язаний із немалими коштами й щомісячними великими оплатами за Інтернет, але віримо, що Боже Провидіння нас не залишить. Щиро дякую чернечим спільнотам Місіонерів Облатів Непорочної Марії в Україні та їхнім парафіянам із Євпаторії, Кривого Рогу, Полтави, Гнівані, Обухова, Києва, Тиврова, Славутича та Чернігова за цей черговий великий подарунок не лише для України, а й для світу».

 

Після запуску української версії телеканалу в Інтернет нас чекає черговий етап – придбання хоча б двох телекамер, для того щоб фіксувати великі події, такі як напр. Всеукраїнський Євхаристійний Конгрес, що дасть змогу глядачам дивитися їх на живо. Усіх охочих скласти пожертви в цьому намірі просимо пересилати пожертви з написом:

 

Благодійний внесок на EWTN

без ПДВ ви можете надсилати на адресу:

Делегатура

(Управління) Згромадження Місіонерів Облатів Марії Непорочної

Римсько-Католицької Церкви

АТ «Райффйазен Банк Аваль»

Код 34910992, розрахунковий рахунок 26003294071, МФО банку 300346.

 

Джерело: www.catholic-media.org