//

Католики Бостона сумують з приводу смерті 8-річного хлопця, що загинув під час теракту

Серед трьох осіб, що загинули внаслідок теракту в американському Бостоні, був 8-річний Мартін Річард. Люди, котрі знали його, описують хлопця як добру і сповнену ентузіазму дитину.


Регіональний директор Католицької академії ім. Папи Івана Павла ІІ у Дорчестері, в якій навчався покійний хлопець, розповів, що в травні минулого року хлопець приступив до першого Причастя.  Річарди – чудова та дуже активна сім’я. «Ми глибоко засмучені цією трагедією», – зазначив він.


Як розповідають свідки, Мартін брав участь у марафоні, а його сім’я спостерігала за подією біля лінії фінішу. Під час вибуху бомб, хлопець загинув, його матір отримала ушкодження голови, а сестра отримала серйозне ушкодження ноги. Зараз мати з дочкою перебувають в лікарні.


У заяві, яку видала Католицька академія ім. Папи Івана Павла ІІ, сказано, що «уся спільнота молиться за сім’ю Річардів у цей важкий для них час». «Мартін, колишній студент Академії, був добрим, турботливим та милим хлопчиком, з великим ентузіазмом до навчання», – йдеться у заяві.


Батько сім’ї, Білл Річард, подякував усім родичам, друзям, знайомим і незнайомим, котрі допомагають і моляться за них. «Прошу вас продовжувати молитись за мою сім’ю в часі, коли ми сумуємо за Мартіном і намагаємось оговтатись від втрати», – зазначив він.


За матеріалами CNA/EWTN News