//

Катехизація дорослих - тема нового номера "Католицького вісника"

Навіщо катехизувати дорослих? Для того, щоб вони, утвердившись у вірі, мали змогу передати її сучасникам та своїм дітям. Проте дорослі – категорія специфічна, вони не такі легковірні, як діти, а досвід життєвих ран і щоденних клопотів стоїть на заваді їхнього пізнання істини. Тож питання про те, як катехизувати дорослих, і стало темою цього числа "Католицького Вісника".

 

«Не можемо говорити про жодну нову євангелізацію, якщо катехизація дорослих тупцює на місці або взагалі відсутня», – так висловився Синод єпископів із питань нової євангелізації. А про те, як підготувати вже дорослу людину до прямування дорогами віри та чому катехизація дорослих аж така важлива, ви дізнаєтеся зі статті "Дорослі – також діти".

 

Своїм свідченням про дорослішання у вірі, пов'язані з цим труднощі й перемоги, страхи та радість із читачами ділиться автор статті "Треба дорослішати" в рубриці Тема номера.

 

Рубрика Біблійне коло запропонує читачам сягнути глибинного сенсу Книги книг. Тоді як буквальний зміст біблійних текстів доступний майже всім, читання Святого Письма з вірою вимагає наполегливості у його вивченні, постійного пошуку знань – та розуміння того, як втілювати Боже Слово у власному житті.

 

Як завжди, до уваги читачів рубрика Школа віри зі святим Томою, коментарі до недільних читань, літургійна школа, а також традиційні рубрики Домашньої Церкви.

--

Не задовольняйся поверхневим!
"Католицький Вісник" – часопис для тих, хто прагне більшого.

Передплату можна здійснити у будь-якому відділенні "Укрпошти". Передплатний індекс: 01101.