//

Катехити вчилися проводити біблійні зустрічі з Євангелієм від св. Марка

26-27 травня 2012 року у Львові відбувся науково-практичний семінар «Проведення біблійних катехитичних зустрічей: Пошук повноти життя з Євангелієм від св. Марка».

 

На семінарі детально розглянуто конспекти біблійних катехитичних зустрічей із молоддю та дорослими під назвою «Пошук повноти життя з Євангелієм від св. Марка». Автор цих конспектів – широко відомий в катехитичних колах голова правління Товариства педагогів «НАТАН» із Польщі пан Збіґнєв Барцінський, який і провів семінар.

 

Учасники семінару – біля тридцяти представників єпархіальних катехитичних комісій УГКЦ з різних областей України – катехити, провідники парафіяльних біблійних гуртків, студенти магістерської програми Катехитично-педагогічного інституту УКУ. Вони на власному досвіді вчилися застосовувати інтерактивні методи у праці із текстами Святого Письма, зокрема – Євангелія від св. Марка. Ці знання та навики вони зможуть застосувати під час катехизації у парафії, на уроках християнської етики у школі, на біблійних гуртках, задля глибшого пізнавання Святого Письма.

 

Це черговий захід, здійснений у співпраці із товариством «NATAN» задля поширення сучасних, цікавих, активних методів у сфері релігійного навчання та виховання.

 

Організатор заходу – Патріарша катехитична комісія УГКЦ у співпраці з Катехитично-педагогічним інститутом УКУ.

 

Інформацію підготував Козіброда Андрій
працівник Катехитично-педагогічного інституту УКУ

 

Джерело: www.ugcc.org.ua