//

Ізраїль йде на зустріч християнським паломникам та християнам Святої Землі

За повідомленням Прес-служби ЦАХАЛ-у (Армія оборони Ізраїлю) з 9 грудня 2012 р. до 20 січня 2013 р. по відношенню до Палестинської автономії діятиме полегшений режим перетину лінії розмежувань. Ізраїль кожного року, йдучи на зустріч потребам християнських паломників та християн Ізраїлю, послаблює режим контролю за перетином лінії розмежування з палестинцями.

 

Цього року на зустрічі Цивільної адміністрації ЦАХАЛ-у з представниками християнських спільнот, яка відбулась 17 грудня начальник Фінансового відділення Цивільної адміністрації ЦАХАЛ-у, підполковник Салам Дакша, від імені Держави Ізраїль привітав християн Ізраїлю з наступаючим Різдвом та повідоми про послаблення пропускного режиму. З подячним словом від імені християнських громад до представників Цивільної адміністрації звернувся католицький єпископ Вифлеєму Петер Малкі.

 

На зустрічі представник Міністерства туризму Ізраїлю повідомив, що це міністерство налагодить з 24 грудня і до кінця різдвяних святкувань безкоштовний транспортний зв’язок між Єрусалимом та базилікою Різдва у Вифлеємі.


За матеріалами www.idf.il