//

Італія: 40 років Віднови у Святому Дусі

Папа Бенедикта XVI, звертаючись із побажаннями до учасників ювілейної зустрічі Віднови у Святому Дусі, заохотив їх відважно давати свідчення про Христа і брати активну участь у новій євангелізації. Як повідомляє Радіо Ватикану, цей Рух відзначає вже 40 річницю свого існування в Італії.

 

Телеграму з привітаннями від імені Папи надіслав главі Руху Віднови в Святому Дусі Сальваторе Мартінесу Держсекретар Ватикану кардинал Тарчізіо Бертоне.

 

Окрім того, глава італійської єпископської конференції Італії закликав членів Віднови у  Святому Дусі до відповідальної участі в житті парафії та єпархії. Кардинал Анджело Баньяско зауважив, що на тих, які у своєму житті зустрілися з живим Христом, лежить обов'язок ділення своєю вірою.

 

З нагоди ювілейних святкувань, що відбуваються у Ріміні, туди було перенесено мощі крові блаженного Івана Павла II. Зустріч має назву: "У Дусі кличемо: Ісус є Господь". Його учасникам Бенедикт XVI уділив привілей повного відпусту на звичайних умовах (сповідь, Причастя і молитва у намірі Святішого Отця).