//

Італійського єпископа госпіталізували після падіння із скелі під час паломництва до гірського святилища

Єпископ Палестрини Доменіко Сігаліні був госпіталізований в клініку Джемеллі в Римі з багаточисельними травмами, які отримав після падіння з кручі під час нічного паломництва до гірського святилища Святої Трійці у Валлеп’єтра.


У заяві, яку опублікувала єпархія Палестрини сказано, що єпископ Доменіко Сігаліні взяв участь в «інтенсивному дні молитви, святкуванні Євхаристії і Хресній Дорозі — паломництві до святині, яка розташована на відстані 97 км. на схід від Риму на висоті півтора кілометра на горі Ауторе.


Прес-центр лікарні повідомив, що єпископ був доставлений в клініку в критичному стані, а духовенство і миряни його єпархії закликали всіх вірних молитися за одужання свого архипастиря.


Єпископ Сігаліні, колишній глава Національної служби пастирської опіки молоді Італійської єпископської конференції, є єпископом Палестрини з травня 2005.


Святилище Святої Трійці, яке частково висічене в скелі на горі Ауторе, було створене в V столітті. Воно відоме древньою фрескою, написаною на стіні каплиці, що змальовує Святу Трійцю.


За матеріалами www.sedmitza.ru