//

"Ісус з Назарету" Бенедикта XVI в аудіоформаті

Вперше книга Бенедикта XVI "Ісус з Назарету. Від входу в Єрусалим до Воскресіння" видана в аудіо-форматі на італійській мові. 17 квітня в Ватикані відбудеться презентація аудіокниги, вихід якої приурочений до 85-річчя Понтифіка. Це спільна робота ватиканського видавництва і "Emons: audiolibri". Озвучив папський опус один з найвідоміших італійських акторів театру і кіно Уго Палья. Нова аудіокнига, як повідомляють автори проекту, це захоплюючий і новий погляд на життя Ісуса від Вербної неділі до Його Воскресіння. "Часу, який є праобразом життя кожної людини. Бенедикт XVI пише, ґрунтуючись на Святому Письмі, працях великих отців християнської віри і богослов'я, збагачуючи все це особистим досвідом віри і духовності ".

Уго Палья, який озвучив книгу "Ісус з Назарету" -  один з найбільших акторів італійської сцени. Він відомий в Італії завдяки своїм ролям у кількох телевізійних драмах 1970-х років, зіграними на дуже високому рівні і залишивши глибокий слід в пам'яті людей. З вісімдесятих років він присвятив себе майже виключно театру.

 

Аудіокнига "Ісус з Назарету. Від входу в Єрусалим до Воскресіння" в прочитанні Палья триває 9 год. 53 хв. і буде коштувати в Італії 19.90 євро. Придбати її можна з 11 квітня.

 

За матеріалами radiovaticana.org