//

Ісус в чорному списку разом з «оголенням і алкоголем»?(+відео)

Рекламу Великодніх служінь одної з протестантських спільнот в США, яка мала бути демонстрована в декількох кінотеатрах, зняли з показу через … згадування в ній Ісуса Христа.

 

У “Compass Bible Church” з Каліфорнії створили 30-ти секундну рекламу, яку планували показати в 45-ти кінотеатрах з 1 квітня. У ролику можна почути питання про те, що ж сталось з тілом Ісуса 2 тисячі років тому: «Чи Ісус дійсно вмер на хресті?», «Чи апостоли вкрали Його тіло? », «Чому ми віримо у воскресіння? »

 

В скорому часі гроші за рекламу було повернено спільноті, а фільм знято з екранів,  оскільки його визнали надто контраверсійним, оскільки в ньому вживається слово Ісус.

 

Пастор “Compass Bible Church” Майк Фарабез (на фото) з цього приводу прокоментував: «Нам сказали, що кліп є чудовим, але ми не мали вживати в  ньому імені Ісус».  Хоча в списку заборонених в рекламі речей Його імені немає.

 

NCM Media Networks, яка займається рекламами в кінотеатрах, має чітко визначені приписи щодо рестрикції кліпів. У них заборонено рекламувати «оголення, алкоголь, програми політичних партій".

 


Фарабез сказав також, що NCM пропонували їм також вирізати фрагмент з іменем. «Але це б  заперечило цілий сенс нашого кліпу» – сказав пастор. -« Нам сказали,  що якщо ми хочемо рекламувати великодні служіння, то можемо показати кролика і яйця».

 

За матеріалами: fronda.pl