//

Іспанці підтримали кампанію на захист ненароджених «Один з нас»

Уже понад 40 тис. іспанців підтримали кампанію «Один з нас». Організатори домагаються, щоб у Європейському Союзі захист людини був забезпечений від моменту зачаття. У 27-ми  європейських країнах до акції приєдналися майже півмільйона людей.

 

У Мадриді лист підтримки ініціативи «Один з нас» підписали понад 500 осіб, серед яких вчені, лікарі, політики, журналісти і бізнесмени. Загалом понад 40 тис. іспанців приєдналися до кампанії «Людський ембріон є одним з нас: допоможи нам захистити його».

 

«Ми об’єдналися на захист ембріона. Не здамося і не дозволимо культурі смерті проникнути у Європу», – сказала Марія Креспо, представник кампанії «Один з нас». Основна мета кампанії – «відновити гідність людського ембріона», –  підкреслює Алісія Латторе, президент Іспанської федерації Pro-Life. Присутні на зустрічі експерти з біоетики та генетики нагадали, що життя починається під час зачаття і є безумовною умовою для здійснення всіх інших прав.

 

Щоб у ЄС виконали ці вимоги, щонайменше сім країн повинні зібрати мінімальну кількість підписів або ж в усіх країнах ЄС (27) акція має здобути підтримку мільйона осіб. Першу умову вже виконали: вісім країн – Австрія, Іспанія, Нідерланди, Польща, Словаччина, Угорщина та Італія – назбирали потрібну кількість підписів.


За матеріалами: http://pl.radiovaticana.va