//

Іспанські газети про Всесвітні Дні Молоді

Всесвітні Дні Молоді в центрі уваги іспанської преси. Видання "El mundo" звертає увагу на слова Понтифіка, сказані у четвер під час церемонії привітання в аеропорту "Барахас", про те, що символи католицтва Іспанії часто бувають приховані в суспільному житті країни. Крім того, "El mundo" звертає увагу на слова Святішого Отця про тих людей, котрі "самі хочуть обирати, хто гідний життя".

 

Також іспанська газета "La Vanguardia" цитує слова Бенедикта XVI про необхідність поваги до віри і етичного підходу до економіки.

 

"Ніхто і ніщо не може позбавити вас спокою" - з таким заголовком була надрукована стаття, присвячена молодіжній зустрічі в газеті "АВС". На першій сторінці видання розміщене фото Понтифіка в традиційному іспанському сомбреро, зроблене під час зустрічі з молоддю на площі Сібелес.

 

Газета "El Pais" цитує слова Святішого Отця про неприйнятність абортів і евтаназії, а також містить короткий опис всіх заходів Всесвітніх Днів Молоді в хронологічному порядку. Видання підкреслює, що Бенедикт XVI закликає молодь не соромитися свідчить про свою віру.

 

Цій темі також присвячена стаття у виданні "Gaceta" під назвою "Не бійтеся бути віруючими".

 

За матеріалами Радіо Ватикан