//

Ірландський кардинал все-таки надіється на візит Папи

«Надіюсь, що Папа таки приїде до нас», – зазначив ірландський кардинал Шон Брейді. За його словами, у Ватикані наразі не підтвердили інформації про те, чи приїде Папа цього року до Ірландії на Національний Євхаристійний Конгрес чи з якоїсь іншої нагоди.


Як інформує The Irish Catholic, представники Ватикану вважають, що ймовірність візиту Папи до Ірландії є дуже малою, враховуючи той факт, що Національний Євхаристійний Конгрес має відбутися приблизно через 100 днів. Окрім того, програму папських подорожей публікують на кілька місяців наперед, як наприклад вже відомо про візит Папи  до Лівану, запланований на вересень.


«Я послухав як цього тижня Архиєпископ Мартін говорив про те, чи зараз відповідний момент для візиту Папи. Я надіюсь, що зараз відповідний час»,– зазначив кардинал Брейді.


Нагадаємо, що Архиєпископ Мартін розповів про те, що особисто розмовляв з Бенедиктом XVI на тему його візиту до Ірландії . На переконання дублінського митрополита, час візиту ще не настав, оскільки належить зробити ще кілька суттєвих кроків в процесі оздоровлення. У цьому контексті папський візит був би передчасним.