//

Індонезія: молоді католики готуються до першого Національного Дня молоді

В кінці наступного тижня в Індонезії відбудеться святкування першого Національного Дня молоді, організованого помісною Католицькою Церквою. Ця подія пройде з 20 по 26 жовтня в єпархії Санггау і охопить ініціативи, пов'язані з катехизацією і місіями, а також з багатьма актуальними темами, наприклад, з екологією. Молоді люди візьмуть участь у культурних заходах та поділяться особистим свідченням віри. Центральною частиною заходу стане урочиста Свята Літургія у співслужінні багатьох єпископів і священиків.


Девізом цієї першої зустрічі стануть слова, які вже прозвучали на XXVI Всесвітньому Дні Молоді в Мадриді: «Вкорінені та утверджені у Христі, зміцнені у вірі» - з Послання святого апостола Павла до Колосян.


Свою допомогу в організації свята нададуть більше ста молодих аніматорів - представників всіх 37 індонезійських єпархій, - у супроводі священиків і наставників-мирян. Крім цього, очікується присутність численної малайзійської делегації з штатів Сабах і Серавак на острові Борнео.


Для місцевої католицької молоді це - значна історична подія, яка знаменує собою початок низки зустрічей, які раз у чотири роки будуть залучати всі індонезійські єпархії.

 

За матеріалами ru.radiovaticana.va