//

ІІ Конференція представників семінарійних та релігійних ЗМІ

12 березня у Львівській духовної семінарії Святого Духа відбулась ІІ Конференція представників семінарійних та релігійних ЗМІ, приурочена до 15-ої річниці католицького часопису «Пізнай Правду».
 

 

Конференція розпочалася Молебнем до Христа Чоловіколюбця, який відправив Владика Венедикт Алексійчук. По завершенні молебену Владика звернувся з вітальним словом до редакції часопису «Пізнай Правду» та всіх учасників конференції.
 

 

Основними доповідачами конференції були ректор Львівської духовної семінарії Святого Духа о. Миколай Фредина, голова фундації «Андрей» п. Михайло Перун та директор РІСУ п. Тарас Антошевський.
 

 

Взяли участь у конференції також головні редактори католицьких часописів : о. Корнилій Яремак («Місіонер»), Анатолій Бабинський («Патріархат»), Віктор Жуковський («Християнин і світ»), о.Тарас Грем ("Шпаргалка життя"- журнал молодіжної комісії Львівської Архиєпархії УГКЦ), попередні редактори журналу "Пізнай Правду"  а також представники редакцій видань Дрогобицької, Івано-Франківської, Тернопільської  та Василіянської духовних семінарій УГКЦ і Львівської духовної семінарії РКЦ.
 

 

Редакція «Пізнай Правду» розповіла про історію, здобутки і перспективи семінарійного часопису. Після завершення круглого столу, на якому редактори часописів обговорили насушні проблеми праці над друкованими виданнями, учасників конференції гостинно приймали на святковій вечері.
 

 

Адміністрація нашого сайту щиро вітає працівників редакції «Пізнай Правду» і всю Львівську духовну семінарію Святого Духа з 15-річчям часопису і бажає натхнення Святого Духа на плідну працю в Христовому винограднику!