//

Губернатор Техасу молився з народом за вихід США з кризи

Губернатор американського штату Техас Рік Перрі (Rick Perry) напередодні взяв участь в молитовній акції «The Response» (Відповідь), присвяченій виходу країни із загальнонаціональної кризи, в якій вона опинилася, повідомляє CBN.

 

Акція, що проходила минулої суботи, зібрала набагато більшу аудиторію, ніж розраховували організатори. На стадіоні Reliant в Х'юстоні зібралося близько 30 тисяч осіб.

 

Пері з'явився без зайвої помпи, піднявся на сцену і почав читати Біблію і молитися разом з аудиторією. «Ми як нація забули, хто створив нас, хто захищає нас, хто благословляє нас і тому ми волаємо про Твоє прощення», — молився він.

 

Організатори акції сподіваються, що вона стане відповіддю на ті проблеми, які на даний час переживають США. «Ми впевнені, що Америка перебуває в стані кризи. Не просто політичної, фінансової чи моральної, але пов'язаної з тим, що ми стали нацією, яка не дякує Господу за часи успіху і не волає покірно до Нього в часи випробувань, — говориться на офіційному сайті – відповідно до Біблії, відповідь народу на таку кризу – зібратися разом в покорі та покаянні і просити Бога про втручання».

 

Нагадаємо, що участь такого відомого політика (Пері вважають можливим учасником наступних президентських виборів) в духовній акції викликала потужну протидію атеїстичних кіл в США. Організація «Свобода від релігії» подала позов проти Пері. Антирелігійні активісти наполягали, що день молитви, оголошений губернатором, є порушенням конституційної заборони на державну пропаганду релігії. Проте суд відхилив позов, визнавши його необґрунтованим.

 

За матеріалами: Інформаційне Агентство CNL-NEWS