//

Главі УГКЦ вручили фотоальбом "Приїзд Патріарха УГКЦ Блаженнішого Святослава Шевчука на Донеччину"

4 листопада 2012 року в Патріаршому Соборі Воскресіння Христового УГКЦ, що в Києві, п. Леся Скубко, дизайнер, співробітник ЦРДМДС, вручила фотоальбом «Приїзд Патріарха УГКЦ Блаженнішого Святослава Шевчука на Донеччину (13-16 травня 2012)», який було видано Центром релігієзнавчих досліджень та міжнародних духовних стосунків (ЦРДМДС), Блаженнішому Святославу Шевчуку, Предстоятелю УГКЦ. Про це повідомляє Центр релігієзнавчих досліджень та міжнародних духовних стосунків, що в Донецьку.

 

Вручення фотоальбому відбулося після Патріаршої Літургії, під час якої було висвячено шість піддияконів у диякони, одного з них – диякона Ігоря Лепського – для служіння в Молдові. В цих заходах приймав участь римо-католицький єпископ Антоній Коша, який опікується всіма католиками різних обрядів в Молдові.

 

Фотозвіт з Літургії, висвячення в диякони та процес вручення фотоальбому п. Лесею Скубко Блаженнішому Святославу Шевчуку дивіться на нашому сайті та сторінці Facebook.Блаженніший Святослав щиро подякував за цей дарунок і поблагословив п. Лесю на подальшу творчу роботу.

 

Центр релігієзнавчих досліджень та міжнародних духовних стосунків щиро дякує о. Олегу Олексі, секретарю Глави УГКЦ та о. Ніканору Лоїку, настоятелю Патріаршого Собору Воскресіння Христового УГКЦ у Києві за сприяння в організації зустрічі співробітника ЦРДМДС  з Блаженнішим Святославом Шевчуком.

 

Прес-служба Донецько-Харківського екзархату УГКЦ