//

Французька молодь розпочинає приготування до Всесвітнього Дня Молоді 2013

Приблизно 160 дієцезальних делегатів, разом з представниками церковних спільнот і рухів, зберуться 9 червня 2012 в Парижі, в осідку Єпископської Конференції Франції, на першу національну зустріч у рамках приготування до Всесвітнього Дня Молоді, який у липні 2013 року відбудеться в бразильському Ріо-де-Жанейро.

 

Учасники зібрання обговорюватимуть місіонерський, солідарний та міжкультурний вимір цієї події з огляду на тему, яку Папа Венедикт XVI обрав для зустрічі з молоддю: «Ідіть і зробіть учнями всі народи». Відбудеться загальне представлення Всесвітнього Дня Молоді, ознайомлення з Бразилією та з Церквою в Латинській Америці, будуть представлені різні міжкультурні проекти та проекти солідарності, пов’язані із зустріччю. Усю інформацію про приготування французької молоді до наступного Всесвітнього Дня Молоді можна буде почерпнути зі спеціально створеного сайту.

 

Під час з’їзду буде оголошено ім’я переможця в конкурсі на найкращий плакат, присвячений Всесвітньому Дню Молоді. Нагородою за перемогу стане квиток до Бразилії. Згідно з повідомленням Єпископської Конференції Франції, цю латиноамериканську країну у липні наступного року планують відвідати представники 104 французьких дієцезій та церковних рухів.

 

За матеріалами Радіо Ватикан