//

Фестиваль «Подих життя»

В сучасному загазованому світі, де дихати вже просто нічим, є одне тихе, спокійне місце на березі річки Буг. Тут, поміж дерев та маленьких будинків, можна віднайти себе, поспілкуватися один з одним, а головне – почути голос Бога, який промовляє саме до тебе. Це місце – фестиваль «ПОДИХ ЖИТТЯ», що проходить у м.Тиврів з 27 ЛИПНЯ – 1 СЕРПНЯ


Темою цьогорічного фестивалю буде: «НЕМАЄ МАЙБУТНЬОГО БЕЗ БОГА» .


ТЕМИ КОНФЕРЕНЦІЙ ТА СПІКЕРИ


 
ЧЕТВЕР - 28 липня

Світ в якому живемо - о. Олег Кондратюк OCD (Автор проекту «Школа лідерства», настоятель парафії Воздвиження Святого Хреста, м.Київ)

П’ЯТНИЦЯ - 29 липня

Немає майбутнього без Христа! - о. Олександр Коцюр (Священик-байкер, їздить на мотоциклі. Настоятель парафії Непорочного Серця Пресвятої Діви Марії, Хмельницька область, с.Голозубинці)

СУБОТА - 30 липня

Воскресіння - моє майбутнє! - о. Роман Лаба OSPPE (Засновник курсу «ДАБАР» — «Слово Боже». Настоятель парафії Пресвятої Діви Марії Неустанної Допомоги, Київська область, м.Бровари)

СПЕЦІАЛЬНИЙ ГІСТЬ ІЗ ПОЛЬЩІ, ВІДОМИЙ МУЗИЧНИЙ ГУРТ
maleo reggae rockers

 

Учасниками може стати будь-яка молода особа, яка має від 16 років до 35. Або молодші особи з відповідальною за них особою (священик, монах, монахиня).


Фестиваль «ПОДИХ ЖИТТЯ» говорить сам за себе:

Іринка, Шаргород ,19 років, студентка КНТЕУ
«В цьому житті я вчуся всього. От зараз, наприклад,пробую себе в ролі студента. А взагалі люблю все нове і коли побачила рекламу про фест( а то була досить активна і широкомасштабна реклама!) вирішила, що по-можливості туди поїду. А далі мене Провидіння Боже саме туди запровадило). Про фест я дізналася на зустрічах молоді у парафії св.Миколая в м.Києві.


На цьому фесті дуже вразила загальна атмосфера - взагалі я не думала, що в нас в Україні можна проводити щось подібне!!! ))))) Організатори доклали максимум зусиль, щоб усі могли відчути справжню молодіжно-духовну атмосферу. Тому свідчила  сама тема - «Куди йдеш?». Багато хто в ті дні віднайшов правильний напрямок свого життя. Найважливіше, що ми мали на фесті-це живе спілкування, ділення свого життя.Зовсім незнайомі молоді люди із задоволенням відкривалися на ближніх -і це було вражаюче! Його Присутність нам особливо товаришувала у ті дні!


Для мене особисто цей фест був найяскравішою подією минулого літа, мабуть і всього року, яка залишила в мені великі плоди, надіюсь, що вони помножаться, тому з задоволенням чекаю на наступний «ПОДИХ ЖИТТЯ».»

 

Ваня, с.Рахни-Лісові, 21 рік, студент  НУБіП України
«Про фестиваль дізнався від отців-облатів та молоді під час паломництва Томашпіль-Летичів.


Тиврів - це класно! І молодці отці-облати, що роблять  такий фестиваль. Молодь їм в цьому активно допомагає. На мою думку, в сучасному світі, якій бурлить своїм життям ,що манить і затягує, наступає такий момент коли людина просто ломається морально. Це можуть бути різні причини:проблеми в сім’ї, на роботі, з друзями;буває важко розібритися в собі, а такі фестиваль -  це той час коли є час віднайти себе самого, поділитися проблемою, почути пораду та самому інколи дати пораду. »

 

Оля, Полтава, 22 роки.
«Про фестиваль дізналася у своїй парафії. Була на першому та на другому фестивалях «ПОДИХ ЖИТТЯ». На мою думку, цей фестиваль відрізняеться від інших подібних реколекцій, бо він має у собі все, що потрібно для гарного відпочинку. По-перше, цей фестиваль є відпочинком з Богом, тобто, як і на інших реколекціях, тут є Євхаристія, конференції, ділення у групах та інше. А також дуже важливо, що на цьому фестивалі є можливість відпочити з друзями, а саме прийняти учать у різних майстер-класах, потанцювати на концерті  чи просто відпочивати разом біля вогнища. Як для мене, цей фестиваль є дуже важливим,тому що він не лише дає можливість розібратися у собі та своїх проблемах, але й підзарядитися позитивною енергією на весь рік.»


Тому, сердечно ЗАПРОШУЄМО НА
ФЕСТИВАЛЬ «ПОДИХ ЖИТТЯ»  2011

27 липня-1 серпня, чекаємо  на Тебе в Тиврові!  :)
В програмі – конференції, зустрічі в групах, концерти, вогнище, танці та багато іншого!
Слідкуйте за новинами!

Історія фестивалю, детальні умови, минулі фести – на сайті
http://www.molod.omi.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id...

 

Молодь ОМІ