//

Енцикліка Івана Павла II "Evangelium Vitae" описує стратегію дій для захисту життя

Енцикліка Івана Павла II "Evangelium Vitae" має бути визнаним в усьому світі підручником, що описує стратегію дій для захисту життя – вважає італійський член Європейського Парламенту Карло Казіні.


«Гадаю, що енцикліка Івана Павла II "Evangelium Vitae", проголошена 1995 року, є своєрідним навчальним посібником, що описує стратегію дій для захисту життя – не тільки в Італії, але і у всьому світі. Це найбільш короткий, авторитетний і конкретний документ на захист життя, який коли-небудь був створений» – говорить Казіні.

Він додає, що серед пріоритетів, встановлених членами Європейського Парламенту, загалом не виявляється турботи про життя ненароджених. На його думку, перш за все треба створити в Європі християнські партії, а другою важливою справою є повернення до концепції Європи Народів.


Карло Казіні – італійський юрист і політик, член Європейського Парламенту від групи Європейської народної партії (Християнські демократи), президент італійського «Руху за життя», член правління асоціації " Scienza e Vita"

За матеріалами: ekai.pl