//

Духовна зустріч: “Марія – Мати Ісуса і Мати усіх покликаних ”

Сестри Катехитки св. Анни запрошують на Духовний Реколекційний День при своєму Монастирі у Брюховичах, дівчат віком від 16 до 30 років, які задумуються над вибором свого Покликання у своєму житті.

 

Зустріч відбудеться, як звичайно у першу неділю місяця, тобто 6 травня. Розпочнеться зустріч о 9 год у церкві св. Анни (вул. Городоцька 32, м. Львів) Божественною Літургією. Тоді переїзд до Брюхович і о 18:00 повернення додому до Львова.

 

Просимо попередньо зголошуватися за телефоном у с. Вікторії: 0980682495

 

“Ось я, слугиня Господня, нехай зі мною станеться за Твоїм Словом”

 

Коли наслідуєш Христа, тоді втікаєш від фальшивої мудрості цього світу, щоб знайти мудрість правдиву, Божу.  Вміти відчитати і жити реальністю, стартуючи від логіки, іншої від тієї, яку пропонує світ. Логіки, де “Я є, Я хочу, Я можу” стає фундаментом у людських  відносинах. На противагу постійного підтвердження “Я” усіма способами, особи, які посвячуються Богові, за прикладом Христа, пропонують інший проект життя, де цінність особи не полягає у вивищенні тільки себе над іншими, але у тому, щоб зійти вниз, щоб служити і піднімати інших: “Ось я, слугиня Господня”...

 

Це власне є правдивим виміром життя Марії, яке поєднує лагідність і покору Марії з впевненістю і твердістю, які роблять відважними у протистоянні спокусам цього світу. Марія є для нас дорогою, яка веде нас до Ісуса, яка допомагає нам довіритися Йому у повноті!

 

Повідомили: сестри Катехитки св. Анни
Джерело:  www.ugcc.lviv.ua