//

Духовна віднова для працівників патріарших структур у Львові

14 квітня у монастирі Згромадження сестер служебниць Непорочної Діви Марії в провінційному домі Благовіщення Пресвятої Богородиці відбулася духовна віднова для голів комісій УГКЦ та працівників патріарших структур у Львові.

 

На запрошення керівника Відділу комісій отця Петра Рака духовну віднову черговий раз провадив о. Йона Максім, студит. Основна тема роздумів - «Зберігання миру». За словами отця Йони, мир є даром Духа Святого і основою духовного життя: «Без Бога нічого чинити не можемо, і це усвідомлення тісно пов’язано з питанням  миру, який випливає із довір‘я та внутрішнього зв‘язку з Господом. Святі отці часто говорили, що без війни немає миру! Правильний напрямок духовного життя часто супроводжує боротьба, але після витривалої молитви та наполегливості Господь дарує довготривалий і глибокий мир».

 

Отець Йона наголосив, що особи, які служать у церковних структурах, особливо повинні пам‘ятати, що тільки ті справи, які чинимо в мирі і з Божого благословення, приносять плід і мають вічний вимір.

 

Духовні науки супроводжувалися молитвою: Молебнем до преподобної Йосафати (Гордашевської), співзасновниці Згромадження сестер служебниць Непорочної Діви Марії та Шостим часом у каплиці монастиря.

 


Повідомила с. Боніфатія Дяків
Джерело: www.ugcc.org.ua