//

Духовенство Івано-Франківської єпархії збирається на духовні вправи – реколекції

В реколекційному центрі Івано-Франківської Архієпархії тривають духовні розважання над темою: «Жива парафія – місце зустрічі із Живим Христом».

 

Під керівництвом Протосинкела Архієпархії митр. прот. д-р  Олега Каськіва – реколектанта, священики Архієпархії впродовж чотирьох днів застановлятимуться над Пастирським листом Блаженнішого Святослава, Предстоятеля УГКЦ.

 

Все духовенство Архієпархії поділено на заїзди, кожний заїзд триває чотири дні: «Боже Слово, Святі Таїнства і молитва, служіння ближньому, провід, плекання і служіння єдності, місійний дух парафіяльної спільноти – все це є головними точками розважання у часі духовних вправ наших священиків. Саме ці складові, про які наголошує Блаженніший Святослав, вміщають практичну програму здійснення стратегії розвитку УГКЦ», – говорить Протосинкел.

 

Реколекції відбудуться у вісім сесій, через які всі священнослужителі єпархії (понад 450 осіб) здійснять духовні вправи за означеною тематикою. Після кожної сесії священикам роздадуть питання, які вони опрацьовують  у групах і пізніше представлять до координатора Архієпархії, котрий опісля їх систематизує і передасть до Синодальної комісії.

 

Напрацьовані матеріали використовуватимуть для реалізації на парафіях, оскільки роль парафії є ключовим компонентом у євангелізації та в досягненні цілей, які Церква ставить перед собою.

 

Джерело: Прес-служба Архієпархії