//

До Львова завітає відомий священик-екзорцист

З благословення Високопреосвященного Митрополита Львівського владики Ігоря, до храму Всіх Святих Українського Народу (м. Львів, вул. С.Петлюри, 32) у середу (12.12.2012) о 18:00 на Божественну Літургію, та у четвер (13.12.2012) о 9:30 на Службу Божу прибуде відомий екзорцист, - священик римо-католик з м.Севастополя о.Ян Білецький. Після Богослужінь (у середу ввечері та у четвер зранку) він відслужить чин молитов над хворими, та чин вигнання злого духа.

 

Для участі в цих молитвах потрібно перебувати в стані освячуючої ласки, тобто приступити до Святих Тайн Покаяння-Сповіді та Євхаристії. Господь, через о.Яна Білецького, допомагає хворим повернути здоров'я, бездітним зачати й народити дітей, залежним кинути зловживання, одержимим повернути свободу.

Парафія Всіх Святих Українського Народу

Адреса:

м.Львів, 79021, Україна

вул. С.Петлюри, 32.

Зі сторони Сихова маршрут №16, №23, №14, №32.

З вул. Наукової маршрут №51.

Зі сторони Центру маршрут №33, №2а.

Зі сторони Топольної маршрут №51, №25.

телефон: +38 032 292-24-50 (захристія)

 

Довідка:

 

Отець Ян Білецький живе в Севастополі, служить в костелі Святого Климента Римського. Він один з одинадцяти священиків Кримської єпархії католицької церкви.

Родився майбутній священик в маленькому українському містечку Кам'янець-Подільському в багатодітній сім'ї католиків - переселенців з Кракова.

Думку стати священиком в ньому посіяла... радянська школа. За те, що хлопчик постійно ходив в костел, вчителі постійно викликали його на лінійки і ганьбили: «Ось, ксьондз майбутній стоїть, хай всі на тебе поглянуть!» І хлопчик задумався: а чом би і ні?

Сьогодні о. Ян має за спиною 29 років священицького стажу.

Всі ці 29 років о. Ян Білецький молиться за хворих і біснуватих. Його молитви про зцілення дієві.Все почалося, коли у о. Яна важко захворів друг-єпископ і попросив помолитися за нього. Священик спеціально залишився в церкві після меси і від щирого серця почав благати Бога зцілити свого друга. Друг видужав.

Через деякий час вже інший знайомий звернувся до священика з проханням про допомогу. І знов о. Ян молився при вівтарі із сльозами на очах. І знов був почутий.

Сьогодні на рахунку священика Білецького тридцять дітей, яких він вимолив бездітним жінкам, 92 вилікувалися від наркотичної залежності, 3053 - від алкоголізму, дві жінки, зцілені від сліпоти, і десятки звільнених від біснуватості

В рідному Кам'янець-Подільському і інших містах України періодично проводить реколекції з алкоголіками, наркоманами, курцями. Говорить, що приїжджають на ці «збори» і депутати, і дипломати, і священики інших конфесій.

Отець Ян має офіційний статус екзорциста, який Католицька церква дає священикам, здатним виганяти з людей лукавих духів.

 

 

Джерело: www.ugcc.lviv.ua