//

До Кіровограда привезуть св. мощі Апостола Юди Тадея

2 липня 2011 року до парафії Різдва Святого Івана Хрестителя м. Кіровограда ,привезуть мощі Апостола Юди Тадея, брата Господнього. Перебуватиме реліквія у храмі Української Греко-Католицької Церкви, що знаходиться по вул. Героїв Сталінграда, 32-г. Їхати маршрутками в мікрорайон Жадова. Кінцева зупинка маршруток №№ 6, 8.

 

Святий Апостол Юда Тадей належав до грона 12-ох Апостолів Христових. Був двоюрідним братом, по плоті, Господа нашого Ісуса Христа. Є покровителем і  скорим помічником людей, які звертаються до нього, перебуваючи у дуже трудних, безнадійних обставинах життя.

 

За довідками, щодо перебування св. мощей можна звертатися за такими телефонами: 067-750-59-48; 095-406-10-03.

 

Повідомив о. Іван Третяк

 

 

Розклад перебування мощей:

 

2 - 6 липня - мощі перебуватимуть у храмі УГКЦ м. Кіровограда. Прикластися до святині буде можливо, в тих днях о 9:00 та 18:00. Зранку і ввечері буде служитися Божественна Літургія.

 

7 липня - Храм Римо-Католицької Церви м. Кіровограда, вул. Леніна, 50, 18:00 вечора.

 

8 -10 липня - св. мощі перебуватимуть у с. Червоновершка, Компаніївського району, у храмі Переображення Господнього УГКЦ.

 

10 липня від 11:00 до 13:00 св. Мощі знову перебуватимуть у м. Кіровограді в храмі УГКЦ по вул. Герої Сталінграда, 32-Г. В цей день парафія Різдва Святого Івана Хрестителя святкуватиме свій празник і урочисту Архиєрейську Літургію при мощах Апостола Юди Тадея служитиме Преосвященний Владика Василій (Івасюк), Екзарх Одесько-Кримський УГКЦ.

 

11 - 13 липня св. Мощі перебуватимуть у с. Володимирівка, Знам‘янського району, у храмі св. Володимира Великого УГКЦ.

 

Джерело: www.ugcc.org.ua