//

Десять чудес Івана Павла ІІ, зафіксованих редакцією «24 sata»

1. Анґела Баронні з Канади хворіла на рак кісткового мозку останньої стадії. Іван Павло ІІ поклав на її голову руки і поблагословив. Жінка відразу ж піднялась з інвалідного візка. Лікарі встановили, що жінка повністю оздоровилась.

 

2. Джон-Пол Лей, названий батьками на честь папи Івана Павла ІІ, з'явився на світ завдяки молитвам Папи. Його батьки довший час страждали від неплідності. Отримавши приватну аудієнцію в Святішого Отця, вони розповіли йому про свою біду. Папа усміхнувся і сказав: «Це невеличка проблемка» і поблагословив подружжя. Через 10 місяців щасливі батьки тішилися народженням сина, якому на хрещенні дали ім'я Джон-Пол (Іван Павло) на честь Папи.

 

3. Еміл Барбар народився з церебральним паралічем, лікарі винесли вирок - інвалідний візок до кінця життя. Хлопчик з батьками був присутній на загальній аудієнції на площі св. Петра в Римі. Коли він побачив Папу, то радісно закричав до батьків - Ось Святіший Отець! Папа нахилився над дитиною і поцілував в голівку. Малий Еміл в цей момент встав з візка, до якого був прикутий. Він був повністю оздоровлений.

 

4. Кардинал Франческо Маркісано, архипресвітер базиліки св. Петра в Римі страждав від тяжкої хвороби горла, яка спричинила повну німоту. Іван Павло ІІ доторкнувся до його горла і кардинал, на превелике здивування присутніх на цей момент священиків, не лише почав говорити, але і на весь голос співати подячну пісню «Тебе Бога хвалимо».

 

5. Мері Маліґан відмовили нирки, вона була приречена. Під час душпастирських відвідин Ірландії, вона разом з батьками (на цей час Мері була малою дівчинкою) була на папській Літургії. Коли Святіший Отець простував до Престолу, він підійшов до дівчинки і коротко поклав на її голову руки. За кілька днів лікарі підтвердили, що дитина повністю оздоровлена.

 

6. Тібор Улячкі з Словаччини у 2003 році був присутній на аудієнції в Папи і попросив Івана Павла ІІ про молитву за свою хвору дочку. Дванадцятирічна дівчинка страждала від лейкемії. Вернувшись на Батьківщину, щасливий батько отримав радісну новину - його дитина була повністю здоровою.

 

7. Герон Біділо з Мексики мав усього п'ять років, але лікарі встановили страшний діагноз - лейкемія. Під час душпастирського візиту до Мексики, Іван Павло ІІ зауважив серед натовпу хлопчика без волосся, пропхався до нього і поцілував. За кілька тижнів, здивовані лікарі встановили Генронові діагноз - чудесне оздоровлення.

 

8. Івет Санчез помітила велику недостачу в банківському відділенні, в якому працювала - 200 000 доларів США. Сповістивши про це начальство, налякана жінка звернулась в молитві до недавно померлого папи з проханням про вирішення цієї ситуації. На наступний день у порожньому банківському сейфі вона виявила пакунок з 200 001 доларів США, на однодоларовій купюрі був особистий підпис Івана Павла ІІ.

 

9. Кей Келлі страждала раком, який пустив метастази по цілому тілі. Вона готувалася до смерті. У 1979 році вона перед смертю вирушила на загальну аудієнцію до Папи, додому вона повернулась повністю здоровою. В часі цієї аудієнції Папа просив Ісуса оздоровити усіх присутніх хворих.

 

10. Стелла де Оліцера з Бразилії була присутньою на похороні Івана Павла ІІ. Під час церемонії вона просила благопокійного Папу молитися за її сина, узалежненого від наркотиків. Бідна матір не очікувала визволення сина, вона прохала, щоб її дитина осягнула вічне спасіння. В той час її син пережив момент навернення і був повністю визволений від залежності.

 


Джерело: 24sata.hr / www.christusimperat.org