//

Чергові жертви серед християн в Пакистані

Двох християн застрелили і ще двоє отримали важкі кулеві поранення в наслідок вівторкового нападу мусульманської молоді на християн ввечері поблизу церкви в м. Хайдарабад.


Згідно розповідей свідків, місцеві християни з міста Хайдарабад святкували 30-річчя їхньої церкви. Ззовні біля стін церкви почала гуртуватись молодики-мусульмани.  Вони голосно включали мелодії на мобільних телефонах, а також докучали дівчатам, котрі заходили до храму.


47-річний Юніс Масіх, 45-річний Сіддік Масіх, 22-річний Джаміль Масіх та 20-річний Васім вийшли з церкви на захист дівчат, попросивши молодиків поважати святість храму. Після того мусульмани відійшли, однак за кілька хвилин повернулися зі зброєю. Юніса Масіха та Джаміля Масіха вони застрелили одразу, а Сіддіху та Васіму завдали важких кулевих поранень. Поранених було доставлено до лікарні.


Як повідомляють місцеві християни, наразі поліція не робить нічого для того, щоб покарати винних. Наразі нікого не затримали, однак поліція взяла під нагляд кількох молодиків, котрі не мають жодного відношення до вбивства.

 

За матеріалами compassdirect.org