//

"Бути багатим – благо чи тягар?"

16 лютого у Києві відбудеться третя зустріч у рамках дискусійного клубу "Бізнес-Credo" із Блаженнішим Любомиром Гузаром на тему "Бути багатим – благо чи тягар?".

 

Онлайн-трансляцію зустрічі можна переглянути на "Платформі"

 

Серед питань зустрічі – чи є гріхом бути багатим, який зв'язок між економічним добробутом та людською гідністю, які моральні принципи співіснування багатих і бідних, якою має бути благодійність тощо.

 

За словами Блаженнішого Любомира, тема бізнесу дуже важливий елемент у житті суспільства: "Бути багатим – це значить не тільки мати багато земних благ, а й уміти ними скористатися, вміти розпорядитися ними так, щоб самому духовно зростати", – висловлює своє переконання духовний лідер УГКЦ.

 

У 2011 році Український католицький університет та Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) створили унікальний майданчик та започаткувати активний діалог для взаємодії бізнесу і суспільства – зустрічі "Бізнес Credo". Минулого року гостями "Бізнес-Credo" були Борис Ґудзяк, Мирослав Маринович, Кшиштоф Зануссі. Зустрічі відвідали близько 500 представників українського бізнесу.

 

Із питань реєстрації просимо звертатись: Оксана Хмеленко, okhmelenko@lvbs.com.ua, тел.: +380 (44) 425 39 37, +380 (97) 978 12 24.

 

"Бізнес Credo" – це можливість для власників та топ-менеджерів поспілкуватись у форматі business talk із провідними мислителями та лідерами суспільної думки в українському та міжнародному середовищі.

Мета клубу – створити майданчик та започаткувати активний діалог, проаналізувати сучасні взаємні виклики, а в тривалішій перспективі - підсилити роль бізнесу у розвитку ключових суспільних процесів в країні, покращивши його взаємодію з іншими гравцями.

 

Джерело: platfor.ma