//

Буенос-Айрес : міжнародна зустріч політиків в оборону життя

Міжнародна акція парламентаристів і урядовців щодо питань життя і сім’ї оголосила на 3-4 лютого свою третю міжнародну зустріч. На неї до столиці Аргентини прибудуть політики та діячі pro life з країн Латинської Америки та Європи. Учасники обговорюватимуть такі теми, як «Сім’я і життя в ідеології гендер» і «Завдання сім’ї та суспільна солідарність». В Буенос-Айрес мова йтиме про законодавчі ініціативи, що стосуються сім’ї, які намагаються впровадити в Іспанії, Італії, Португалії, Аргентині, Бразилії, Перу.

 

Міжнародна акція парламентаристів і урядовців щодо питань життя і сім’ї утворилась у 2007 році в Сантьяго де Чилі з метою протистояти проабортивній політиці тогочасного чілійського Президента Мішель Бачелет. Ціллю організації є поширення поваги до кожного людського життя від зачаття до натуральної смерті і відкидання всякого роду законодавчих проектів, які допускають аборт в будь-якій формі.
 

 

У березні 2009 року відбулась друга зустріч у Мадриді, в якій взяли участь представники прородинних організацій з 30 країн. Главою організації є аргентинська сенатор Ліліана Негре де Алонсо (на фото), а на лютневій зустрічі її функції перейме теперішній заступник - іспанський депутат Ангель Пінтадо Барбаной.
 

За матеріалами: Radio Watykanskie