//

Британський суд відмовив християнській парі в праві усиновлення дітей за її неприйняття гомосексуалізм

Верховний суд Британії не дозволив християнській парі з міста Дербі (графство Дербішир) усиновляти дітей за її негативне відношення до гомосексуалізму.

 

Як пише газета «Дейлі мейл», 62-річна Юніс і 65-річний Овен Джонс, які вже виховали 15 прийомних дітей, звернулися в міську раду Дербі після того, як соціальний працівник залишився невдоволений їх неприйняттям гомосексуального способу життя.

 

Проте рада міста Дербі відхилила прохання, і пара звернулася до Верховного суду країни. Той, у свою чергу, постановив, що традиційний християнський погляд на гомосексуалізм є «шкідливим» для дітей, і підтвердив, що не втручатиметься, якщо місцева влада вирішить відмовляти в усиновленні християнським парам з подібними переконаннями.

 

У суді також сказали, що заборона сім'ї Джонс усиновляти дітей не є дискримінацією на релігійному ґрунті, оскільки на рішення суду вплинула їх моральна оцінка гомосексуалізму, а не їх християнські переконання.
За словами самого подружжя, вони не відчувають ненависті до гомосексуалістів і готові оточити любов’ю будь-яку ввірену їх турботі дитину. Єдине, про що вони відмовляються вчити дитину, це те, що «гомосексуальна поведінка нібито є чимось хорошим».

 

«Ми відчуваємо сильний біль у зв'язку з рішенням суддів. Ми лише хотіли запропонувати домашнє тепло потребуючій дитині... Але оскільки ми християни і дотримуємося християнського погляду на сексуальну етику, то, очевидно, не можемо бути прийомними батьками», - сказала Ю.Джонс.

 

За матеріалами www.blagovest-info.ru