//

Британський міністр запропонував прибрати слово "християн" з резолюції Європарламенту проти утиску християн

Міністр Великобританії із європейських питань Девід Лідінгтон виступив проти використання слова "християни" в резолюції Європарламенту, що стосується утиску християн.

 

"Це сумний день для нашої країни, коли міністр від консерваторів Девід Лідінгтон виступає проти яких-небудь згадок про християн в тексті міжнародної резолюції, покликаної захищати і підтримувати переслідувану і винищувану християнську меншість", - пише інтернет-портал "Protect the Роре" із посиланням на католицьку газету "The Tablet".

 

Автори повідомлення закликають своїх читачів написати Д.Лідінгтону і зажадати у нього пояснень з даного питання.

 

Резолюція "Про положення християн в світлі захисту свободи релігії", що осуджує вбивства і дискримінацію християн в різних країнах, була прийнята 20 січня. Дані, віддані широкому розголосу депутатами Європарламенту, свідчать про те, що християни піддаються жорстоким гонінням в Єгипті, Нігерії, Пакистані, Ірані, Іраку, на Філіппінах.

 

Резолюція, адресована урядам і парламентам цих країн, була прийнята більшістю голосів. За неї проголосували представники всіх політичних партій, присутніх в Європейському парламенті.

 

Джерело: www.blagovest-info.ru