//

Бразилія: "діти вулиці" хочуть зустрітися з Папою"

Також і "Діти вулиці", відкинуті суспільством, очікують на прибуття і зустріч з Бенедиктом ХVI під час Всесвітніх днів молоді, які пройдуть у Ріо-де Жанейро, влітку цього року".

 

Про це розповів в інтерв'ю Ватиканському радіо о. Ренат Кера, засновник "Дому Менора" в Ріо, в якому отримують гостинність залишені суспільством молоді люди. "Їх очікування великі і ми будемо дуже раді, якщо Святіший Отець, який любить молодих людей та має відкрите серце до всіх, зустрінеться з ними", - сказав священик. Він також зазначив, що місцевий Рух Фоколярів хоче підготувати спеціальний спектакль з нагоди візиту Папи в їх місто, в якому візьмуть участь відкинуті суспільством молоді люди.


"Зараз вони шукають учасників на спектаклі серед дітей вулиці, з "Дому Менора", а також серед ув'язнених у в'язницях", - повідомив о. Ренат Кера і додав, що молоді люди з його будинку дуже щасливі, що зможуть брати участь в цьому спектаклі. "Я впевнений, що спектакль сподобається Папі і коли люди побачать, як він обнімає молодих людей, це зробить велике враження на всіх", - сказав о. Кера, глава "Дому Менора" в Ріо.

 

За матеріалами http://be.radiovaticana.va