//

Бразилія активно готується до ВДМ-2013

18 вересня бразильська Архиєпархія Сан Паоло разом з Національною Конференцією Єпископів вітали Хрест і Ікону Матері Божої, символи Всесвітнього Дня Молоді, який пройде у 2013 р. у Ріо де-Жанейро.

 

"Хрест є символом Ісуса Христа і запрошує молодь з цілого світу на зустріч зі Спасителем. Ікона Діви Марії - це символ материнської присутності серед послідовників Христа. Ці два символи допомагають віруючим краще зрозуміти Всесвітню зустріч молоді, приготування до якої вже почалося ", - сказав кардинал Аділо Шерер, Митрополит Сан Паоло.

 

"Якщо хтось думає, що Всесвітній День Молоді починається у 2013 році, то помиляється. Зустріч почалася в неділю 18 вересня з прибуттям її символів в Сан Паола і завершиться в Ріо де-Жанейро після перегринації Хреста і Ікони Марії по єпархіях країни ", - зазначив єпископ Едуардо Пінгейро, відповідальний за єпископів та душпастирство бразильської молоді.

 

Перегринация Хреста і Ікони Всесвітніх днів молоді пройде по всіх єпархіях Бразилії. Треба сподіватися, що завдяки цим символам молодь зустрінеться з Христом, відкриваючи велику спадщину апостольської віри, яку зберігає і передає вірним Католицька Церква.

 

За матеріалами Ватыканскае радыё