//

Боксер-чемпіон відновив свою віру

Чемпіон світу з боксу Менні Пакьяо став «новою людиною» після того, як уві сні зустрів Бога. Це сталося після його останнього бою з мексиканським боксером Хуаном Мануелем Маркесом, минулого листопада.

 

«Якщо б я помер минулого року чи два роки тому, то впевнений, що потрапив би прямісінько до пекла», - поділився Пакьяо в інтерв’ю для сайту ABS-CBN News. Він каже, що відрікся від азартних ігор, алкоголю, розпусти та улюблених півнячих боїв після сну, в якому зустрів Бога. Уві сні боксер потрапив до гарного лісу і раптом яскраве світло освітило його і він почув голос: «Сину, чому ти йдеш від мене?» «Я прокинувся у сльозах. Пригадавши, що у сні я теж плакав я побачив, що моя подушка була мокрою».

 

Менні почав шукати пояснення свого сну і всі відповіді знайшов у Святому Письмі: «В минулому Бог промовляв до людей через сни, тож я зрозумів, що цей сон був правдивим і я повинен змінити своє життя». Пакьяо також розповів, що зміна в його житті відбулась не лише тому, що він так захотів, але тому, що Бог його змінив. Зараз боксер занурився у вивчення Біблії, проводить більше часу з дружиною та дітьми – повідомляє ucanews.com.

 

«Бути християнином  означає приймати Христа як свого Спасителя та Бога. Якщо забрати Христа, то ми станемо порожнім місцем