//

Бочеллі, Мессорі і Мати Вероніка Берзоса підтримали нову євангелізацію +відео

Більше восьми тисяч осіб з усіх куточків світу зібралися в Римі на першу зустріч, організовану Папською радою в справах нової євангелізації.


Ватикан зробив запрошення для роздумів тим, хто займається повторною євангелізацією Заходу. Зустріч почала Матір Вероніка Берзоса, засновниця згромадження Iesu Communio, яке присвячене євангелізації молоді, і яке вже має двісті монахинь у віці від 18 до 35 років.

 


Італійський письменник Вітторіо Мессорі говорив про причини вірити, вчений Марко Берсанеллі говорив про діалог між наукою і вірою, і колумбійський єпископ Фабіо Суескун поділився досвідом нової євангелізації в Латинській Америці.

 

Тим, що привернуло увагу кожного, були слова тенора Андреа Бочеллі:
"Я думаю, що завдячую вірі своїм внутрішнім пошуком, відмовою від ідеї вважати, ніби я був продуктом збігу обставин. Я пішов своєю дорогою, я сподіваюся робити це послідовно, навіть коли деякі епізоди з життя змушують нас відчувати себе слабким і тремтіти перед нашими переконаннями ".

 

Бенедикт XVI особисто закрив засідання, щоб показати свою підтримку проекту з нової євангелізації Заходу.

 

Наступний великий проект нової євангелізації називається "Місія Метрополіс». Він проходитиме в 12 містах Європи під час Великого посту 2012 року.

 

Протягом цих 40 днів духовних зустрічей, які будуть організовані в соборах, будуть проходити  читання  Біблії і «Сповіді» Святого Августина з метою розповісти про значення сповіді.

 

 

За матеріалами: romereports.com