//

Блаженніший Любомир завітав на Святоюрську гору у Львові

В рамках свого візиту до Львова, Його Блаженство Архиєпископ-емерит Любомир, 23 жовтня завітав до Митрополичий палат Свято-Юрського комплексу у Львові.

 

Під час обіду, Блаженніший зустрівся з Преосвященним владикою Венедиктом, єпископом-помічником Львівським. Протягом зустрічі Блаженніший розпитав про стан справ у Львівській архиєпархії і розповів що дуже радий знову перебувати у Львові на місці свого колишнього осідку.

 

Владика Венедикт радо зустрів такого поважного гостя, поцікавився під час обіду станом здоров’я Блаженнішого та його думкою на останні резонансні події в суспільстві.

 

Блаженніший Архиєпископ розповів, що за цей час що є на території Львова провів уже багато зустрічей та конференцій з вірними, планує залишатися в місті Лева до суботи і взяти участь в інших заходах.

 

На завершення зустрічі Преосвященнний владика Венедикт побажав високодостойному гостю сили, наснаги, міцного здоров’я та попросив архипастирського благословення для вірних Львівської архиєпархії.

 

Блаженніший в свою чергу подякував за вельми теплий прийом і запевнив у своїй підтримці та молитвах за львів’ян та духовенство нашого міста.

 

Прес-служба Львівської архиєпархії