//

Бідні сім’ї зможуть потрапити на Всесвітню зустріч у Мілані

Організаційний комітет VII Всесвітньої зустрічі сімей, яка відбудеться від 30 травня до 3 червня в італійському Мілані, вирішили створити фонд допомоги сім'ям, які не мають фінансових можливостей, щоб прибути на цю зустріч.
«Зібрані гроші, призначені на оплату подорожі для тих прочан, які перебувають у важкій фінансовій ситуації, особливо з бідних країн світу», – зазначають організатори заходу. У повідомленні підкреслено, що до кінця терміну реєстрації учасників залишається ще місяць і сьогодні відомо про участь у зустрічі представників понад 73 країн світу. «Є сім'ї, які прибудуть з Гаїті, Зімбабве, Малайзії. Країн, в яких більшість населення ніколи не покидали межі власних держав, і, звичайно, не можуть собі дозволити довгого і дорогого міжконтинентального перельоту, – йдеться в документі.

 

Організатори заходу наголошують, що Всесвітня зустріч сімей не повинна стати радістю тільки для тих, хто має можливість прибути на неї, але вона відкрита для всіх, щоб прийняти також сім'ї, які живуть далеко від Італії. Саме тому вони звернулися із закликом до громадян і вірних про фінансову допомогу, «щоб дати радість тим, хто її позбавлений, щоб почути під час зустрічі живі голоси свідків нашого часу, які змушені зосередитися у своєму житті тільки на щоденних потребах».


«Ми повинні дати незабутні враження тим, хто їх до цього часу ще не мав», – звернулися з закликом організатори VII Всесвітньої зустрічі сімей.


За матеріалами: radiovaticana.org