//

"Біблія повинна бути в кожному домі", - кардинал Равазі

Кардинал Джанфранко Равазі оголосив про видання серії "Універсальної Християнської Бібліотеки" ("BUC"), повідомляє romereports.com.

 

Це зібрання творів створене видавництвом San Pablo та італійським журналом "Famiglia Cristiana" і повинно відновити значення духовності у сучасному суспільстві.

 

Як пояснив Глава Папської ради з культури кардинал Джанфранко Равазі, "абревіатура "BUC" звучить англійською як "книга". По-перше, ми трактуємо це як книгу та її сторінки. По-друге, це читання релігійних праць з духовності, світло для людини, що крокує сучасним життям. По-третє, це означає повернення до глибокого коріння суспільства, в якому культура дуже занедбана і поверхнева".

 

Його книга "Що таке людина?" стане першим виданням. За словами кардинала, проект дає широке уявлення про те, що означає духовність. Окрім теології, він також зачіпає теми мистецтва, поезії та філософії. Колекція розділена на три групи: слово, розповідь і свідчення.

 

"У домі християнина завжди повинна бути Біблія, це те, що повинно бути у кожному домі. Найкраще, щоб це була вся Біблія. Але також необхідні, і від цього приходять позитивні аспекти проекту, твори про християнське життя", – зауважив кардинал Равазі.

 

Колекція буде розповсюджуватися в Італії. Вони розраховують на великий інтерес до духовності в суспільстві. Дослідження, проведене Італійською Асоціацією Видавців, вказує, що книги про духовність піднялися у рейтингу на шість відсотків, отримавши 900 тисяч нових читачів за останнє десятиліття.