//

Бенедикт XVI зустрівся з представниками спільноти св. Егідія

Святіший Отець прийняв на приватній аудієнції італійського єпископа Вінченцо Паглі, духовного опікуна римської спільноти св. Егідія, та її засновника проф. Андре Ріккарді. Ця католицька установа, що є відома своєю участю  у суспільному житті, готується до чергової міжнародної і міжрелігійної зустрічі «Люди і релігії». Ця зустріч має пройти 11-13 вересня в Мюнхені під гаслом «Наше призначення – жити разом. Релігії і культури в діалозі».


На зустрічі запланована участь близько 400 відомих представників релігій та громадського життя. Свою участь серед інших вже підтвердили президент Німеччини Крістіан Вульф та канцлер Ангела Меркель.


Варто додати, що спільнота св. Егідія нещодавно підписала договір з Італійсько-Латиноамериканським інститутом щодо реалізації проектів, що стосуються підтримки миру і співпраці в Латинській Америці і на Карибах. За підтримки секретаря Папської комісії у справах Латинської Америки спільнота отримала 150 тисяч євро на реалізацію впродовж трьох років соціального проекту на Кубі у сфері опіки над особами похилого віку.


За матеріалами Radio Watykańskie