//

Бангладеш: християнин відправлений до в'язниці за євангелізацію

Compass Direct News (CDN) повідомляє, що християнин в Бангладеш засуджений до одного року ув’язнення за «створення безладу» через продаж і поширення християнських книг і іншої літератури, повідомляє CNL-NEWS із посиланням на Christian Today.


CDN повідомляє, що 28 лютого міський суд в районі Газіпур ухвалив вирок 25-річному християнинові Біплобу Маранді після того, як він був арештований 21 січня


«Поліцейський патруль визнав Маранді таким, що створює безлади, коли він поширював свою релігію - християнство, роздаючи трактати», - написано у вироку.


«Звинувачення – створення безладу біля мусульманських зібрань через поширення  християнських брошур і трактатів – проти нього було зачитано в його присутності, і він зізнався в цьому. Він також сказав суду, що хотів розповсюдити свою релігію – християнство».


Преп. Сейленс Маранді, пастор церкви Nazarene International в північному районі Такургаон і старший брат Біплопа Маранді, сказав виданню Compass, що не було сварок між його братом і місцевими мусульманами, хоча деякі, можливо, вважають його літературу анти-ісламською.


«У копії вироку написано, що мій брат визнав свою провину в суді», - сказав пастор Маранді.

 

Джерело: www.cnlnews.tv