//

Аудіо-Біблія приносить віру в життя

Нова Аудіо-Біблія Біблійного товариства допомагає тисячам людей пережити Боже Слово – і віру – абсолютно по-новому, повідомляє CNL-NEWS із посиланням на Christian Today.  Запис Нового Завіту під назвою «У тебе є час» був випущений під час Великого посту, і близько 30 тисяч осіб прослухали її за 40 днів.

 

Вона була записана спільно з Riding Lights Theatre Company і об'єднала 31 актора, у тому числі Рассела Бултера з The Bill і Ізраеля Ойлюмейда з Royal Shakespeare Company.

 

Представник Біблійного Товариства Енді Біссекс сказав: «В рамках святкування 400-річчя Біблії Короля Якова ми хочемо допомогти християнам привернути увагу до читання Біблії».

 

«Читання Біблії не знаходиться на висоті, тому що люди не посвячені читанню Біблії. Можливо, читати важко, але ми всі зростали, слухаючи історії, тому це чудово – почути найбільшу історію, яка була коли-небудь розказана».
Людей запрошували прослухати Новий Заповіт за 40 днів посту, але зараз є надія, що церкви по всій країні самі розроблять розклад слухання на час року, що залишився.

 

Біссекс радий тому, що стільки людей вже прослухали Аудіо-Біблію, але говорить, що хоче, щоб кількість тих, що прослухали, піднялася з десятків тисяч до мільйонів: «Ми дійсно сподіваємося, що це для людей відкритий доступ до Біблії. Прослухування Нового Заповіту заповнює неактивний час дня. Ви можете слухати те, що Бог повинен сказати вам, ведучи машину, прогулюючи собаку або прямуючи в спортзал», - сказав він.

 

Ерік Спаркес прослухав Аудіо-Біблію під час посту зі своєю дружиною Джілліан. Колишній громадський  службовець  зі Свіндона сказав, що прослухування «У тебе є час» надихнуло його на спільну молитву: «Це принесло Біблію в наше життя, - сказав він. - Це зближувало нас один з одним. Ми не читали разом Біблію і не молилися разом раніше. Тепер ми молимося разом».

 

Джеф Родес, колишній науковий співробітник зі Свінтона, теж має позитивний досвід через прослухування Нового Завіту під час посту: «Я читаю Біблію з юності. Але актори так виразно читають її, набагато краще, ніж на служінні або коли ви читаєте самі», - сказав він. «Це дало можливість Біблії ожити так, як ніколи раніше. Я вже рекомендую її іншим людям».

 

Біссекс сказав також: «Церква у всьому світі зростає феноменально. Близько 15 тисяч осіб стають християнами щодня лише в одному Китаї. Але, все таки, Біблії дорогі, і переклади є лише половиною світових мов ».

Джерело: Інформаційне Агентство CNL-NEWS