//

Архиєпископ Мокшицький благословив акцію ОУС “Вифлеємське Світло Миру” 2011-2012

Його Високопреосвященство Архиєпископ Мечислав Мокшицький, митрополит львівський традиційно благословив Організацію Українських Скаутів на проведення Акції ОУС “Вифлеємське Світло Миру” 2011-2012.

 

Зокрема він відзначив важливість акціх ОУС “Вифлеємське Світло Миру” та позитивну роль Організації Українських Скаутів в розбудові християнських цінностей в Україні. Ось текст цього листа:

 

 

Львів,15 листопада 2011 року

 

Дорогі Скаути!!!

 

Дуже дякую Вам за труд і посвяту, які вкладаєте в передачу від міста до міста, з хати до хати Вифлеємського Світла Миру- негаснучого пломеня- символу очікування на прихід Єдинородного Сина Божого в період Адвенту.

 

Переконаний, що і цьогорічна благородна акція, як і попередні, сприятиме об’єднанню християн в Україні та між сусідніми країнами.

 

Зичу, Вам, організаторам і розповсюджувачам Вифлеємського Світла Миру, а також тим, до кого воно потрапить всіх найнеобхідніших благодатей від Бога, котрий заради нашого спасіння, керуючись любов’ю до нас, приймає постать людини і стає нашим Братом.

 

З великою радістю приймемо Вифлеємське Світла Миру та передамо його усім вірним нашої Архідієцезії. На час приготування та проведення Організацією Українських Скаутів ОУС цьогорічної акції ”Вифлеємське Світло Миру” 2011 під гаслом ”Світло яке провадить” з серця уділяю Вам Господнього благословення.

 

З повагою

+Мечислав Мокшицький

Львівський Римо-Католицький Митрополит

 

Джерело: catholic-media.org