//

Anonymous: релігія - це хвороба

Невідомі хакери, які представились членами славнозвісної хакерської групи  Anonymous, атакували сайти трьох протестантських церков з Північної Кароліни (США): Bethel Outreach International Church, Charlotte International Church i Crossfire Ministries. Оскільки до цього моменту не надійшло жодної реакції від групи Anonymous є усі підстави вважати, що напад вчинено саме членами цієї групи.


Хакери встановили на головні сторінки  сайтів відео промови англійського науковця Річарда Докінза,  відомого своїм крайнім антитеїзмом та атеїзмом. У цій промові Докінз закликає атеїстів покінчити  з релігією, бо це, на його думку, хвороба.


Хакери також виклали і свій лист, у якому висловили своє ставлення до релігії: «Вітаємо вас дорогі друзі пірати, хочемо бути зрозумілими  у старті – всяка релігія у цьому світі є хворобою. Хворобою, яка створює ненависть і нетолерантність, які є причиною воєн між братами. Ця хвороба на світі з’явилася давно, коли ще людство не було просвітленим. Ця хвороба підтримує ложну надію, терор та переслідування тих хто не вірить. Релігії – це авторитарні єрархії, які створені, щоб домінувати над свобідною волею. Релігії – це контроль розуму.»


За матеріалами dnevnik.hr