//

Анонс нового видання «НАШ СОБОР»

«Вони несуть службу», - таку назву має черговий номер Всеукраїнського греко-католицького видання «НАШ СОБОР», присвячений військовому капеланству.

 

«Військові в Церкві та священики у війську» – видання привідкрило «вікно солдата»: його потреби, виклики, радощі, труднощі, проблеми.

 

«Для Церкви головним є те, щоби людина, тримаючи зброю в руках, оберігала мир», - говорить у своєму інтерв’ю о. Любомир Яворський, заступник керівника Департаменту у справах душпастирства силових структур УГКЦ. Цю думку продовжує військовий єпископ владика Михаїл Колтун: «Для того, «щоб зберегти мир - треба перебувати у взаємній любові».

 

«Ми сьогодні втішаємося тим, що на території України не ведуться воєнні дії. Але чи можемо з певністю сказати, що в Україні немає війни? Чи наше суспільство справді осягнуло мир? Чи, може, саме зараз його втрачає?», - запитує головний редактор, п. Тетяна Шпайхер, у своїй шпальті.

 

У виданні можна також довідатися про військову службу греко-католицьких єпископів, участь УГКЦ у миротворчих операціях в складі миротворчого контингенту ООН та військове греко-католицьке душпастирство в історії.

 

Придбати видання можна на парохіях УГКЦ або за тел. 0982838632 (п. Катерина)

 

Повідомила Іванна Рижан, «НАШ СОБОР»