//

Анонс: нічні чування "Алгебра душі" у Львові

З 14 на 15 жовтня 2011 р.Б. в Домініканському соборі Львова відбудуться нічні чування "Алгебра душі". Вже не перший рік молодь має змогу спільно молитися, морально відпочити та здобути духовну поживу під час такого заходу. Запрошуємо всіх, хто хоче розв'язати свої складні внутрішні рівняння і разом дійти до спільного знаменника.

 

Точна математична наука зі своїм набором сталих ознак: ікси, ігреки, рівняння - так багато всього часом незрозумілого, але завжди дуже цікавого.


Скільки ж у кожній людській душі є подібного: функції, рівняння, невідомі... І хто має до них розв'язання?

 

Кожен з нас має в собі таке величезне рівняння, яке потрібно скорочувати, а потім виходить якась одна, але проста відповідь.

 

Хочете спробувати розв'язати алгебраїчне рівняння своєї душі? Запрошуємо на молодіжні чування в Домініканський собор!

 

Вартість: акварельні фарби або кольорові олівці, які приносимо з собою і залишаємо як пожертву від щирого серця.

 

Початок чувань: 14 жовтня о 20.00.

 

Завершення: о 7.00 15 жовтня.

 

Довідка

 

Алгебра (від арабського аль-джебр — відновлення) — розділ математики, що вивчає властивості дій над різноманітними величинами і розв'язки рівнянь, пов'язаних з цими діями. Вивчення властивостей композицій різного виду в 19 столітті призвело до думки, що основне завдання алгебри — вивчення властивостей операцій незалежно від об'єктів, до яких вони застосовуються. З того часу алгебра стала розглядатися як загальна наука про властивості та закони композиції операцій. В наші дні алгебра — одна з найважливіших частин математики, що знаходить застосування як у суто теоретичних, так і в практичних галузях науки.

 

Джерело: http://www.ugcc.lviv.ua/