//

Анонс: Фотовиставка «Гідність людини — як ми її бачимо»

5 листопада 2011 року о 12.00 у Культурно-мистецькому центрі Національного Університету “Києво-Могилянська Академія” відбудеться відкриття фотовиставки «Гідність людини — як ми її бачимо», яка проходитиме у рамках V Суспільних Днів УГКЦ “Гідність людини та громадянське суспільство”. Об'єктиви фотокамер учасників створили справжню портретну галерею особистостей різного віку, зафіксували миттєвості реального життя людей, не ретушуючи проблем і негараздів.

 

Основу виставки складають кращі світлини, представлені фотохудожниками з різних регіонів України. У проведенні і підготовці виставки брали участь: Комісія «Справедливість і мир» УГКЦ, Комісія УГКЦ для сприяння єдності між християнами, Київське товариство студентів-католиків “ОБНОВА” та БФ „Карітас Київ”.

 

Мета виставки ─ використовуючи засоби і можливості фотомистецтва, заохотити небайдужих людей до висвітлення подій з життя суспільства і Церкви, сприяти активізації діяльності спільнот, а також спробувати осмислити та відтворити через фотооб'єктив одну з найцінніших християнських рис людського існування ─ гідність.

 

На виставці представлено понад 50 експонатів. Вона розрахована на широке коло відвідувачів.

 

Організатори:
Українська Греко-Католицька Церква
Національний Університет “Києво-Могилянська Академія”
Київське товариство студентів-католиків “ОБНОВА”
БФ „Карітас Київ”

 

Місце проведення:
Культурно-мистецький центр Національного Університету “Києво-Могилянська Академія” (м. Київ, вул. Іллінська 9)

Tel. (066) 929 00 97
e-mail: jpc@ugcc.org.ua
web-сайт: www.ecumenism.com.ua

Повідомила Надія Чорна