//

Американський телеканал "Fox" заборонив рекламу із посиланням на Євангеліє

Американський телеканал "Fox" заборонив до показу рекламу сайту "Lookup316.com", яка містить посилання на Євангеліє від Йоана. Як повідомляє портал "The Hollywoodreporter", реклама була заборонена саме через її релігійне спрямування. Ролик планувалося показати під час фіналу Національної футбольної ліги (Super Bowl) 6 лютого.
 

 

У ролику, який доступний у інтернеті, показується, як група молодих людей дивиться по телевізору американський футбол. Потім в кадрі з'являється футболіст, в якого на обличчі написано фарбою John 3:16 (Євангеліє від Йоана 3:16). Телеглядачі запитують один у одного, що це означає, а потім вирішують подивитися відповідь в Інтернеті.
 

 

У 16 рядку 3 глави Євангелія від Йоана говориться: "Бог бо так полюбив світ, що Сина свого Єдинородного дав, щоб кожен, хто вірує в Нього, не загинув, а жив життям вічним". "The Hollywoodreporter" відзначає, що це один з найбільш цитованих рядків зі всього Євангелія.
 

 

Раніше в "Fox" заборонили до показу декілька інших роликів, які повинні були вийти під час Super Bowl. Зокрема, під заборону потрапила реклама сайту "JesusHatesObama.com" і канадського сайту знайомств "Ashley Madison" за участю порноакторки Саванни Семсон (Savanna Samson).

На фото: кадр з рекламного ролика
 За матеріалами:

Lenta.ru