//

Аль-Каїда хотіла підірвати всі церкви в Анкарі

Терористична організація Аль-Каїда планувала підірвати всі церкви в Анкарі разом з Турецьким парламентом і посольством США, - повідомляє Християнський Мегапортал invictory.org з посиланням на Сhristian Тelegraph і ASSIST News Service.


Посилаючись на дані організації Compass Direct News (CDN) газета Taraf повідомила про те, що текст офіційного обвинувачення, пред'явленого заарештованим членам організації  ще в липні, містить інформацію про плани місцевої терористичної організації здійснити напад на церкви Анкари та їх священнослужителів.


CDN також повідомила, що підрозділ турецької поліції по боротьбі з тероризмом почав своє розслідування з міста Бурса, а потім було заарештовано підозрюваних в Сінкане, місті на околиці Анкари. Відео, яке знайшли на місці, містить запис підпільних тренувань зі стрільби з використанням автоматів Калашникова.


Поліція також вилучила 700 кілограмів вибухівки, гвинтівки, амуніцію, інструкції з виготовлення бомб, детальну карту Анкари, схеми будівель, список домашніх адрес та імен християнських служителів, а також працівників церков.
За словами одного з турецьких християнських лідерів, новина застала їх зненацька.«До сьогоднішнього дня ніхто нічого не знав про це», - заявив він.

 

За матеріалами www.invictory.org