//

7 тонн вервичок до Всесвітнього Дня Молоді

Як ми вже повідомляли, для учасників ВДМ, що проходитиме в серпні цього року в Мадриді організатори підготували спеціальний наплічник. Всередині кожного наплічника серед іншого кожен учасник отримає вервицю.

 

Згідно інформації офіційного сайту ВДМ в Мадриді, ці вервиці виготовляються на маленькому заводі неподалік столиці Еквадору. 150 жінок є відповідальними за виконання цього завдання. Більшість з них є домогосподарками з низьким рівнем доходу і таким чином заробляють собі на життя. Кожна вервичка виготовляється вручну.

 

Впродовж найближчих місяців ці жінки виготовлять 7 тонн вервичок, які потім будуть доставлені до Мадриду. Спонсором цих вервиць є міжнародна асоціація «Family Rosary», засновником якої є Слуга Божий о. Патрік Пейтон. Основною місією цієї фундації є промоція вервиці, особливо в сім’ях.

 

Транспортація цих вервиць теж не є легким завданням,однак за це відповідальною буде компанія «SEUR Foundation», яка в рамках співпраці з ВДМ покриє потреби транспортування, логістики та зберігання.