//

55 радіо-наук про вчення, уряд, життя та діяльність Папи Римського на CD

До вашої уваги пропонуємо СD-диск (Формату mp3) «Тu еs Petrus –Ти є Петро», що містить у собі цикл із 55 радіо-наук про вчення, уряд, життя та діяльність Папи Римського, як намісника святого апостола Петра, автором та ведучим яких є о. Йосафат Бойко, ВС. Радіолекції були підготовлені на основі наук та повчань Пап Римських Івана-Павла ІІ та Венедикта XVI, книги о. Климентія Корчагіна та інтернет матеріалів. Двічі на тиждень їх можна почути в ефірі радіо «Дзвони».

 

Ці науки мають на меті висвітлити деякі аспекти з життя та діяльності Святішого Отця Папи Римського, як намісника св. Ап. Петра. Кожен християнин, повинен поглиблювати свої знання про церковну ієрархію та найвищий Уряд Вселенського Архиєрея. «Господь одного тільки Симона, якого він назвав Петром, учинив скелею для Своєї Церкви. Йому він дав ключі від неї; його Господь учинив пастирем над усім стадом. Ця місія Петра та інших апостолів належить до підвалин Церкви. Вона продовжується в Єпископах під головуванням Римського Архиєрея». (ККЦ 881)

 

Тому маємо бути свідомими цих слів Христа: «То ж і я тобі заявляю, що ти – Петро (скеля), і що я на цій скелі збудую мою Церкву, і що пекельні ворота її не подолають» (Мт. 16, 18), – і за його словом сповняти найвищу волю Господа, що проявляється в особі намісника христового на землі, Папи Римського.

о.Йосафат Бойко
www.pkm.if.ua