//

5 мільйонів осіб рятують від повені в Таїланді

Карітас Таїланду закликав уряд встановити докладні критерії для надання допомоги постраждалим від повені. Це пов'язано з виплатою символічної компенсації для жертв повені, яка від липня руйнує країну.

 

Пропозиція уряду в Бангкоку становить близько 160 доларів за кожного постраждалого. Однак організації Карітас наголошують на потребі більших засобів для найбільш постраждалих від повені, серед них малі підприємства і їхні співробітники, які втратили єдине джерело засобів для існування. Треба також компенсувати витрати мешканцям затоплених районів, які затоплені, щоб вберегти інші райони міст.

 

У повені в Таїланді вже загинуло понад 500 осіб, а 5 мільйонів зазнають її наслідків, як переселенці. У Бангкоку спостерігаються труднощі, пов'язані із забезпеченням. Загрозою для тих, хто наближається до води, є крокодили і змії, які раніше були на фермах для розведення, а тепер нападають на людей. Зафіксоване зростання інфекцій, пов'язаних з брудною водою. Католицька Церква відкрила в Таїланді всі свої будівлі, щоб прийняти всіх, хто постраждав від повені.

 

За матеріалами: Radio Watykańskie